13.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

En Comú Podem lamenta que Albiol ha fet un govern de cartró ploma

Aïda Llauradó considera que l’Albiol no té projecte de ciutat i ha estat els 100 dies de govern venent fum amb manca de solidesa i contingut, sense impulsar cap canvi estructural.

El PP ha venut la figura de gran líder, amb grans cartells personalistes i anunciant un gran arbre de Nadal, per acabar publicant els panots del carrer que arregla l’Ajuntament.

En Comú Podem ha valorat negativament els 100 dies de govern del Partit Popular d’Albiol a Badalona. Ho ha fet la seva presidenta, Aïda Llauradó, que ha titllat al govern de cartró ploma i de fer màrqueting buit de contingut, enganyant un cop més a la gent.  Des de la formació morada han apuntat que Albiol més enllà d’anunciar l’arbre dubtosament més gran de l’Estat Espanyol, ha dedicat la major part de dies a publicar la reparació de panots al carrer i altres accions ordinàries que ha de fer qualsevol consistori. Mentrestant, centenars de famílies a Badalona esperen les beques menjador encara no tramitades pel govern. 

Llauradó lamenta la manca de solidesa i contingut del govern d’Albiol, també incapaç d’impulsar cap canvi estructural a l’Ajuntament, la qual cosa ha suposat una decadència molt preocupant de l’administració després d’aquests primers 100 dies d’un govern amb majoria absoluta. Segons Llauradó, “darrere els grans titulars i personalisme d’Albiol hi ha un govern de cartró pluma, sense projecte de ciutat, que fa seguidisme de la feina feta i s’apropia de acció del govern anterior. A més, segueix amb un ’ideari polític de dretes, amb declaracions xenòfobes i decisions que posen en risc la salut pública i la lluita contra el canvi climàtic”. En aquest sentit, En Comú Podem denuncia la irresponsabilitat de la moratòria de 3 anys a la Zona de Baixes Emissions, sense donar cap proposta alternativa que protegeixi a la població més vulnerable. Un altre exemple que En Comú Podem posa sobre la taula és l’obra del pavelló municipal Països Catalans, la qual ja estava adjudicada pel govern anterior i, en canvi, Albiol insisteix en anunciar-la com una iniciativa del govern Popular. 

En Comú Podem considera que amb aquest govern de cartró ploma Badalona no avançarà. Davant d’aquesta situació, la formació morada continuarà treballant en defensa del seu projecte de ciutat: a favor de la cohesió social, de reduir les desigualtats, potenciar el feminisme, i lluitar contra el canvi climàtic, i en definitiva, ser una ciutat referent en qualitat de vida. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles