16.5 C
Badalona
jueves, mayo 2, 2024
spot_img

Badalona és l’única ciutat catalana que acull la campanya d’Ecovidrio i Disneyland Paris “Reciclar vidre és màgic”  

Badalona acull des d’aquest dilluns 18 de setembre la nova campanya d’Ecovidrio i Disneyland París per potenciar la conscienciació a les famílies sobre la importància del reciclatge del vidre. Amb el lema “Reciclar vidre és màgic”, la iniciativa consisteix en la instal·lació de tres contenidors que representen alguns dels personatges de Disney amb l’objectiu d’atraure els més petits i fer-los partícips de la necessitat d’una gestió de residus adequada.  

Badalona és l’única ciutat de Catalunya que ha estat escollida enguany per fer aquesta campanya amb aquests divertits contenidors. Concretament, a la ciutat es podran trobar els personatges de Buzz Lightyear, Capità Amèrica i Malèfica. Els 3 iglús de Disneyland París que s’instal·laran al municipi estaran situats fins al 20 d’octubre a la plaça de la Plana; a l’avinguda del Marquès de Sant Mori amb avinguda del Doctor Bassols i a la rambla de Sant Joan. En total, a tot l’Estat s’instal·laran 112 contenidors repartits en 35 ciutats. 

A més, ser respectuosos amb el planeta tindrà premi. Coincidint amb el 30è Aniversari de Disneyland Paris, el centenari de Disney i el 25è Aniversari d’Ecovidrio un afortunat podrà viatjar fins a Disneyland París i 200 persones podran aconseguir un dels miniglús protagonitzats per aquests entranyables personatges. Per participar s’ha d’accedir a través dels codis BIDI impresos als iglús d’Ecovidrio i contestar un qüestionari senzill a través de la pàgina web https://www.reciclavidrioenfamilia.es/

La campanya “Reciclar vidre és màgic” s’ha presentat aquest matí  a la plaça de la Plana en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, juntament amb el gerent d’Ecovidrio, Iván Costa. L’alcalde de Badalona s’ha mostrat orgullós de ser l’única població catalana que participa en aquesta campanya i ha destacat que “estem fermament compromesos en la millora del reciclatge a la nostra ciutat, i per això busquem col·laborar en aquesta mena de campanyes que permeten sensibilitzar els més petits i garantir que les noves generacions prioritzin la bona gestió dels residus”. Garcia Albiol ha indicat que “la millora de la neteja i la dignificació de tots els carrers de la ciutat és una prioritat i des del Govern treballem per fer-ho possible; però a la vegada també volem impulsar aquesta mena de campanyes per remarcar la importància de la col·laboració ciutadana”.   

Miniglús a benefici de la Fundació También 

Els miniglús inspirats en alguns dels personatges de Disneyland Paris es podran adquirir també a través de la pàgina web www.miniglu.es. Tots els beneficis aniran destinats a la Fundación También una entitat sense ànim de lucre que treballa des del 2001 per la inclusió social de les persones amb discapacitat i el foment de valors educatius en activitats esportives adaptades, de lleure i temps lliure. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles