14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Badalona obre la convocatòria per incorporar 46 nous agents de la Guàrdia Urbana 

Badalona obre la convocatòria del procés de selecció per a la incorporació de 46 nous agents de la Guàrdia Urbana. 18 d’aquestes places es reserven per a dones. El termini de presentació finalitzarà l’11 d’octubre. 

A finals d’aquest mes de setembre la Guàrdia Urbana de Badalona incrementarà la seva plantilla amb la incorporació de 23 nous agents un cop han finalitzat la seva formació a l’escola de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. 

Pel que fa a la millora de les instal·lacions i els mitjans materials, l’Ajuntament de Badalona ha destinat 1,5 milions d’euros per a la remodelació integral de la Comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona i les seves dependències centrals, situades al Turó d’en Caritg. Amb aquesta inversió es modernitzaran aquestes instal·lacions que van ser construïdes durant la dècada dels anys 80 i estan totalment obsoletes. 

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha manifestat que: “una de les prioritats d’aquest Govern és posar fi a la mancança de recursos humans i materials de la Guàrdia Urbana i la prova més evident és que en aquests primers tres mesos complirem la meitat del nostre objectiu pel que fa a la incorporació d’efectius a la policia local”. L’alcalde ha afegit que “abans de finalitzar l’actual mandat haurem incorporat 100 nous efectius a la Guàrdia Urbana”. 

Procés selectiu de 46 places d’agent de Guàrdia Urbana: 

https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles