8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

El Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones de Badalona inicia el nou curs el dilluns 9 d’octubre 

Avui dimarts, 12 de setembre, s’obren les preinscripcions per poder participar en les activitats programades per aquest nou curs en el Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones (CRAD) de Badalona que començaran el dilluns 9 d’octubre.  

Les activitats, adreçades a les dones de la ciutat, seran impartits en horari de matí. Els tallers programats per aquest nou curs continuen en la mateixa línia de treball d’altres cursos oferint diverses activitats com ara català bàsic, català avançat, anglès, jocs de memòria, pintura i procediments pictòrics, tai-txí o ioga entre altres. Aquest curs, com a novetat, s’han incorporat quatre tallers nous: Costura, Batuka, Noves Tecnologies i Espai Creatiu. 

Per a més informació sobre les activitats que s’ofereixen des del CRAD es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, al telèfon 93 387 54 88 o adreçar-vos personalment al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n (nau 2 de l’antic escorxador), darrere del Centre Comercial Màgic Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles