22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona disposarà del servei de neteja d’aigües litorals a principis d’agost

Badalona comptarà aquest pròxim mes d’agost amb una embarcació que s’encarregarà del servei de neteja d’aigües litorals. El govern municipal ha portat a terme en un mes el procés de licitació d’aquest servei que entrarà en funcionament en els propers dies per minimitzar el problema de la presència de residus sòlids flotants a la zona de bany i a les platges del litoral del municipi: La presència d’aquest tipus de materials és un dels problemes més freqüents en el litoral badaloní.

El servei inclourà:

  • L’embarcació de recollida de sòlids flotants, a més del personal i els mitjans o materials necessaris per dur a terme les tasques de neteja.
  • La recollida i retirada de sòlids flotants i semisubmergits a la zona de bany, així com d’altres residus i substàncies presents a l’aigua de mar.
  • Gestió dels residus i materials recollits a través d’un gestor de residus autoritzat.
  • Millora de 3 jornades de neteja amb un dron aquàtic.

Per tal de netejar les aigües de bany, l’embarcació treballarà de 10.30 a 18.30 hores cada dia de la setmana, caps de setmana i festius inclosos. Està previst l’inici del servei la primera setmana d’agost i el cost previst és d’aproximadament 29.000 €.

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona, Sonia Egea, ha manifestat que: “Hem treballat a contrarellotge per poder fer la contractació d’urgència de l’embarcació, ja que el govern anterior no havia deixat res fet i encara que ja estem a mitja temporada de bany, entenem que és un servei necessari per a millorar la qualitat mediambiental de les nostres platges i de cara al gaudi i esbarjo dels seus usuaris i usuàries”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles