22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Aquest divendres 30 de juny ha entrat en funcionament la platja de gossos de Badalona 

Aquest divendres 30 de juny ha entrat en funcionament la platja de gossos de Badalona, ubicada per segon estiu consecutiu a la platja dels Patins de Vela, en el tram situat darrere de la Piscina Municipal – Mireia Belmonte. La platja té una superfície de 900 m², està delimitada i separada físicament de la resta de la sorra per unes tanques i a l’aigua marcada amb unes boies. Per assegurar que la zona es manté en un estat òptim, diàriament es farà una neteja amb garbellat i manualment.  

La platja podrà ser utilitzada per tota la ciutadania i els seus gossos i es recomana que no es superi l’aforament de 60 persones i 40 gossos. Pel que fa a l’aptitud per al bany, aquesta instal·lació es regeix per les mateixes normes que la resta de la platja i, per tant, és imprescindible seguir les recomanacions del servei de salvament i socorrisme i la senyalització de la platja amb la bandera corresponent. 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal, Sonia Egea Pérez, ha explicat que: “L’anterior Govern no va deixar prevista la instal·lació de l’espai per a gossos i hem hagut d’improvisar la seva posada en marxa amb la brigada de medi ambient que ha fet una bona feina”. “Treballarem perquè l’any vinent puguem gaudir d’un espai per a gossos en unes condicions òptimes”, ha conclòs la regidora.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles