20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, fa el seu primer acte oficial visitant les instal·lacions esportives de Sistrells 

Xavier Garcia Albiol ha realitzat aquesta tarda el seu primer acte oficial com a alcalde de Badalona visitant les instal·lacions esportives de Sistrells. L’alcalde ha remarcat, que “es tracta d’un gest simbòlic per refermar el compromís del nou Govern municipal de revertir la situació actual de mal estat del conjunt de les instal·lacions esportives i que la gent de Badalona que vulgui fer esport ho pugui fer en condicions”. 

L’alcalde ha mantingut una reunió informal amb dirigents del CF Sistrells, un club de futbol fundat l’any 1943, actualment amb 31 equips de futbol 11 i de 7, amb prop de 400 esportistes. 

Xavier Garcia Albiol ha anunciat que un dels objectius del nou mandat és “donar una resposta ràpida a problemes que es repeteixen com ara arreglar les dutxes i fer que funcionin o altres intervencions de reparació de xarxes i altres elements bàsics per a la seguretat i el funcionament de les instal·lacions esportives”. Pel que fa a actuacions de més envergadura, com ara la renovació dels camps de gespa, l’alcalde ha pres el compromís de “fer la renovació de la gespa als camps que siguin necessaris a Badalona l’estiu de l’any vinent, aprofitant el descans de les competicions”.  

El nou govern, dilluns 

Xavier Garcia Albiol ha avançat que aquest pròxim dilluns donarà a conèixer com serà el nou Govern municipal i ha afegit que: “tenir una àmplia majoria de 18 regidors i regidores ens permetrà dedicar-nos intensament a reconduir la situació en què es troba la ciutat de Badalona i el mateix Ajuntament”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles