21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Prop de 300 curtmetratges de 40 països participen en el XVII Premi Serra Circular de Crytshow Festival

Cryptshow Festival ha rebut 283 inscripcions de curtmetratges per participar en el XVII Premi Serra Circular, una cinquantena menys que l’any passat. D’aquests, 36 formaran part de la Secció Oficial a Competició, més de 6 hores de curts que es podran veure presencialment els dies 7 i 8 de juliol al Teatre El Círcol de Badalona.

Es tracta de produccions de petit format on trobem obres seleccionades arreu del món. En destaca Incubus del britànic Tito Fernandes, seleccionada a desenes de festivals internacionals; o la francesa Mantra, dirigida per Stef Meyer i Pascal Bourelier, premiada l’After Dark de Toronto i present a prop d’una cinquantena de festivals.

D’entre les obres que es projectaran al Cryptshow Festival, també destaca La Machine d’Alex, del francès Mael Le Mée, que va rebre el Melies d’Argent al Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya; la noruega Tistlebu de Simon Matthew Valentine, curtmetratge guanyador del Melies d’Argent al festival suec Lund Fantastic Film Festival; o la multipremiada Virgil del nord-americà Christopher Stevens, guanyadora de diversos premis arreu del món, entre ells el de millor curt al Cannes Short Film.

Aquesta edició és potser la més internacional. S’hi han inscrit curtmetratges de 40 països d’arreu del món, principalment de l’estat espanyol, Estats Units, França i el Canadà tot i que també hi ha produccions del Japó, l’Iran, Korea o Israel.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles