12.7 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

Les Jugatecambientals de Badalona celebren aquest cap de setmana el Dia de les papallones 

Les Jugatecambientals del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i la del Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona participen aquest cap de setmana (27 i 28 de maig) en el Dia de les papallones, una jornada participativa de ciència ciutadana que tindrà lloc a les Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitanes. 

Les activitats, dirigides a un públic familiar, estan promogudes per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), l’Institut Metròpoli i el Laboratori Metropolità d’Ecologia i Territori de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. La seva finalitat és fer difusió i ajudar a descobrir quines espècies de papallones es poden trobar als parcs metropolitans i la seva diversitat biològica.  

Les activitats tindran lloc de manera simultània a les 45 Jugatecambientals metropolitanes perquè els visitants puguin descobrir la importància que té per a la diversitat mediambiental les papallones i participar en diversos jocs relacionats amb aquests insectes. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles