21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Més de 40 persones ferides lleus durant la Cremada del Dimoni

Ahir a la nit es va dur a terme la tradicional Cremada del Dimoni per les Festes de Maig. El fort vent que hi havia a la platja va provocar que la carcassa d’un coet durant el piromusical caigués sobre una part del públic causant ferides lleus a unes 14 persones, una de les quals va ser traslladada en ambulància a un centre sanitari per ser atesa. Després, i també a causa del vent, les guspires del Dimoni que s’estava cremant van afectar de forma lleu una trentena de persones i dues palmeres de la Rambla.

La Cremada del Dimoni va reunir 100.000 persones a la Rambla, al passeig Marítim i a la platja de la ciutat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles