15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Aïda Llauradó presenta el cartell de campanya de Badalona En Comú Podem sota el lema «La Badalona que suma»

La formació morada ha presentat avui el cartell de campanya que farà servir en aquestes Eleccions Municipals. Ho ha fet la cap de llista Aïda Llauradó, agcompanyada de Rosa Trenado, Dani Alfonso, Dani Sosa, Míriam Pineda i José Gómez. Amb un cartell sense Photoshop, Llauradó ha explicat que son «gent honesta, transparent i gent comuna, que no necessitem de retocs per arribar a la ciutadania, ens volem mostrar tal i com som». Els colors del cartell, que corresponen als d’En Comú Podem, Podemos i Sumar, representen la diversitat i la pluralitat d’aquest espai polític, amb el morat i el magenta predominant al cartell.

Des de la formació s’ha posat en valor la tasca feta per Yolanda Díaz és un exemple de la col·laboració per aconseguir canvis reals. La reforma laboral que ha impulsat la vicepresidenta ha beneficiat també la ciutadania treballadora de Badalona com reflecteixen les dades, així com la tasca feta per altres ministres d’Unidas Podemos, com el d’Ione Belarra amb la Llei de Famílies, Irene Montero amb la Llei Solo sí és sí o Alberto Garzón amb la regulació de les cases d’apostes. Badalona necessita canvis, i per això és important sumar forces per aconseguir-los.

Llauradó ha fet especial enfasi en el compromís d’En Comú Podem per aconseguir una Badalona més justa, sostenible i participativa, i que per fer-ho és necessari un canvi de lideratge a l’Ajuntament de Badalona, una persona com ella, amb experiència, voluntat i capacitat per liderar i donar resposta als problemes de la ciutadania.«En Comú Podem ha estat i estarà als governs de progrés per millorar la vida de la gent. La inestabilitat política ha afectat Badalona, per la qual cosa és important traslladar la idea de la importància de l’estabilitat i la suma per aconseguir els canvis que necessita la ciutat» ha sentenciat Llauradó.

La campanya de Badalona En Comú Podem serà sostenible, amb materials reciclats i reciclables, per reduir l’impacte ambiental en l’actual moment d’emergència climàtica.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles