20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Mossos d’Esquadra i Policia Local de Santa Coloma de Gramenet és clau per desactivar un domicili que funcionava com a punt d’entrada de droga a Catalunya

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet, en col·laboració amb agents de la Policia Local de la mateixa ciutat, van detenir el 25 de març dos homes de 36 i 24 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública – tràfic de drogues.

Cap a les 19.30 h, agents de la Policia Local de la Unitat de Suport i Intervenció Ràpida (USIR) que es trobaven fent un control policial al carrer de Mosen Cinto Verdaguer van aturar i identificar un vehicle sospitós que havia fet una maniobra evasiva en el marc d’un dispositiu de prevenció i control del trànsit a l’interior de la ciutat.

Els policies van escorcollar el vehicle per clars indicis de consum d’haixix en el seu interior. El copilot va resultar denunciat per consum i al conductor se li van trobar 5.000 euros. En aquest moment, la Policia Local va informar els Mossos d’Esquadra de la descripció tant del vehicle com dels seus ocupants i, gràcies a aquesta informació i a l’estreta col·laboració entre els dos cossos policials, una patrulla de paisà dels Mossos van fer un seguiment discret del cotxe fins el barri Llatí.

Els Mossos van aconseguir veure un contacte que feien els homes a l’interior d’un bar de la zona i, minuts després, el conductor sortia amb la persona contactada en direcció a un portal del carrer Florència. Al cap d’una estona els agents de paisà del servei FURA dels Mossos d’Esquadra els van aturar.

En aquesta segona intervenció, al conductor del vehicle se li va trobar una motxilla amb uns tres quilograms d’haixix i a l’altra persona 5.285 euros en efectiu, corresponent a la quantitat que la Policia Local li havia pogut veure abans al conductor.

Les gestions dels investigadors dels Mossos d’Esquadra van permetre esbrinar el pis en el que s’hauria dut a terme la transacció il·lícita de la droga i, un cop hi van accedir amb el consentiment de les persones que hi habiten, van trobar-hi a una habitació gairebé 12 quilograms d’haixix.

Per tots aquests fets, els dos homes van quedar detinguts i van passar a disposició judicial el dia 28 de març davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, qui va decretar llibertat amb càrrecs.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles