21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Badalona tanca la programació del 8 de març amb la conferència ‘Juntes i Empoderades a les xarxes’ 

Demà divendres 24 de març, a les 18 hores, l’institut Badalona VII acollirà la conferència participativa ‘Juntes i Empoderades a les xarxes’ a càrrec de l’activista feminista i divulgadora Carla Galeote. L’acte estarà dinamitzat per la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, qui mitjançant preguntes per a la reflexió anirà demanant opinió a Galeote sobre com prevenir conductes masclistes a les xarxes socials, com detectar-les i sobretot, quines eines existeixen per protegir-se. També es parlarà dels referents a les xarxes i dels models positius per al jovent. 

La conferència, que tancarà el cicle d’activitats programades durant aquest mes a Badalona en el marc de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s’adreça a un públic jove amb la finalitat d’educar i acompanyar en la bona i sana utilització de les xarxes com a eines per a la socialització de gènere. Durant l’acte també es parlarà de feminisme digital i de perspectiva de gènere en relació amb la imatge, l’autoestima i l’empoderamnet de les dones a la xarxa. 

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que “és molt necessari treballar amb el jovent en la socialització del gènere des del feminisme, sobretot per donar eines de detecció i prevenció de les violències sexuals i les violències digitals a les xarxes socials”. Llauradó ha remarcat que “el públic jove necessita espais de reflexió i trobada com aquest per expressar els seus dubtes i idees més enllà dels espais formals com són l’escola”. “Amb aquest acte s’acaba la programació d’actes i activitats feministes del mes de març, però tenim la voluntat de continuar treballant com si cada dia fos 8 de març”, ha conclòs la regidora.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles