La XI Cursa de Malalties Minoritàries celebrada el passat 26 de febrer va ser un èxit de participació amb gairebé 900 corredors inscrits en les seves diferents categories, la qual cosa va permetre a les entitats organitzadores recaptar una quantitat pròxima als 7.000 euros, destinats a la Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) i a la Fundació Institut Ciències de la Salut IGTP Germans Trias i Pujol, laboratori de recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediátricas.

Els guanyadors en la categoria de 10 quilòmetres (514 inscrits) van ser Elías Pérez de la Vall, en homes; i Elisabet Martín Almansa, en dones. En la de 5 quilòmetres (170 inscrits) van resultar triomfadors Raoul Raus i Soledad Avellaneda. A més, 98 nens van participar en la seva secció infantil de 400 metres, mentre que 108 persones es van inscriure com caminantes.

La carrera, organitzada per la Associació de Veïns Turó Caritg conjuntament amb la Plataforma Acció Badalona, la Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer i Transperfect Mountain Challenge, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i del Centre Comercial Montigalà, que va posar en marxa diverses accions amb les quals els participants es van beneficiar d’obsequis, descomptes en els seus establiments, així com fruita, aigua i sucs.

D’aquesta manera, diversos operadors de Montigalà es van sumar a la col·laboració amb la carrera. Així, Carrefour va aportar fruita i aigua per als corredors, mentre que Dental Star i Natural Blend ho van fer amb vals per a les seves botigues del centre comercial. També Mc Donald’s es va sumar amb menús gratis per als guanyadors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí