21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Segona sessió del cicle de debats organitzat per Tusgsal Direxis i la Fundació per a la Seguretat Pública

Aquest proper dijous, 2 de març, es durà a terme a Badalona la segona sessió del cicle de debats sobre «Seguretat i transport públic. Qualitat, seguretat i convivència» organitzat per Tusgsal Direxis i la Fundació per a la Seguretat Pública. L’acte tindrà lloc a l’Hotel Marina Badalona (Av. Eduard Maristany, 227) a partir de les 9.30 hores i tindrà com a tema principal el transport públic, seguretat i gènere. El cicle continuarà el mes de març amb una sessió més dedicada al transport públic com a espai de convivència.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles