14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Torna el Cicle de Cinema Infantil en Català amb 5 projeccions a l’OCine de Badalona

El CINC torna a Badalona i porta aventures, humor i diversió per a tota la família. Durant els mesos de març i abril, grans i petits tindran l’ocasió de veure èxits com DC Lliga de Supermascotes i El gat amb botes: L’últim desig.

El CINC és un programa de la Secretaria de Política Lingüística i té l’objectiu de fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català. Compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Les projeccions són aptes per a tots els públics i es fan cada dissabte del 4 de març a l’1 d’abril, a les 16 h, a l’OCine Màgic de Badalona. Les entrades tenen un preu únic reduït de 4,50 €.

Tota la informació d’aquesta edició del CINC, juntament amb les sinopsis i els tràilers de les pel·lícules, és al web del CNL de Badalona i Sant Adrià (www.cpnl.cat/badalona) i al portal Cinema en Català de la Secretaria de Política Lingüística (www.gencat.cat/llengua/cinema).

Aquesta és la primera edició del CINC de l’any, que ja compta amb una llarga trajectòria a la ciutat de Badalona i que ha acostat el cinema infantil en català a un gran nombre d’infants i famílies.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles