21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El CAP Montgat canvia el nom i ret homenatge al Dr. Jardí

Aquest 24 de gener, a les 18 hores, es va celebrar l’acte institucional del canvi de nom del CAP Montgat en homenatge al doctor Enric Jardí, un professional de BSA que va prestar els seus serveis als veïns i veïnes de Montgat i Tiana durant més de 19 anys.

L’esdeveniment, que va tenir lloc al CAP Montgat, ubicació on va desenvolupar les seves tasques el doctor des de l’any 2000, va comptar amb la presència d’autoritats, familiars, companys i companyes de professió. José Arturo Míguez, director gerent de l’Àrea Metropolitana Nord del Servei Català de la Salut, va destacar que malgrat el fred que ens acompanya aquests dies l’acte va recollir l’escalfor de tot el poble, recordant la gran feina que va fer el doctor Enric Jardí. Així mateix, l’alcaldessa de Montgat, Mercè Marin, va posar en valor la gran tasca que fan els metges de família pel benestar de tota la ciutadania, posant èmfasi a cada una d’aquestes paraules. En la mateixa línia, també van parlar l’Aida Esparcia i el Josep Granero, companys de professió, així com la Maria Àngels Gil, vídua del doctor.

L’acte, on també hi va assistir la gerenta de Badalona Serveis Assistencials, Pilar Otermin, va estar conduit per la periodista Núria de José.

D’aquesta manera el CAP Montgat, inaugurat l’any 2000, passa a anomenar-se CAP Montgat – Dr. Jardí, posant així de manifest la gran tasca que va dur a terme com a metge de família fins l’any 2019.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles