21.9 C
Badalona
martes, junio 18, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa, per primera vegada, un programa per contractar dotze persones trans en situació d’atur 

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà, durant 12 mesos, a temps complert, a 12 persones del col·lectiu trans en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades.  

Les persones contractades rebran una formació de caràcter transversal i desenvoluparan la seva feina entre el mes de març de 2023 i el mes de febrer de 2024 amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals. A més, durant la durada del contracte rebran un acompanyament a la seva contractació. 

Les inscripcions es podran fer del 23 al 27 de gener de 2023, de 9 a 14 hores, al centre del servei IMPO situat a la masia Can Boscà, carrer de la Nova Cançó, 1 de Badalona. Es podrà recollir el formulari d’inscripció presentant la targeta d’atur com a demandant d’ocupació.  

Segons el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Alex Montornès, aquesta iniciativa demostra que «aquest és un Govern compromès amb la igualtat d’oportunitats per a tothom. Per això hem considerat que calia impulsar un programa que ajuda a visualitzar un col·lectiu que no sempre ha gaudit de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadania.» 

Per a qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins al 27 de gener de 2023. 

Aquest programa està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles