21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

El 29 de desembre es posa en marxa el Bus de Nadal per connectar La Fàbrica de Joguines dels Turnemis, la Fira de Nadal al Gorg i el Campament Reial 

El pròxim dijous 29 de desembre començarà a circular pels carrers de Badalona el Bus de Nadal, un servei gratuït que connectarà La Fàbrica de Joguines del Turnemis, la Fira de Nadal al Gorg i el Campament Reial. El Bus de Nadal funcionarà els dies 29 i 30 de desembre de 2022 i 2, 3 i 4 de gener de 2023, de 16.30 a 21.30 hores, amb un interval de pas de 40 minuts. 

Aquest autobús té com a objectiu facilitar l’accés dels usuaris a algunes de les activitats programades en el marc de les Festes de Nadal a Badalona que concentraran una gran quantitat de públic. El Bus de Nadal tindrà parada a la Fàbrica de Joguines del Turnemis a l’antic Escorxador, a la Fira de Nadal al Gorg, a la plaça de Pompeu Fabra i al Campament Reial dels Reis d’Orient al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.  

Els usuaris podran identificar fàcilment el Bus de Nadal ja que el vehicle estarà vinilat de forma especial, seguint la línia gràfica de la campanya de Nadal dissenyada per l’Ajuntament de Badalona per fer difusió del programa d’activitats nadalenques. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles