18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Badalona activa un dispositiu conjunt de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra pels principals eixos comercials de la ciutat 

Des d’aquesta setmana està en marxa a Badalona el dispositiu Grèvol, un operatiu que reforça durant les festes de Nadal el patrullatge d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i dels Mossos d’Esquadra pels principals eixos de la ciutat. Aquest dispositiu policial estarà actiu fins al dilluns 9 de gener de 2023 amb l’objectiu de contribuir a la prevenció de fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania. L’operatiu s’allarga fins al dia 9 de gener per incloure també els primers dies de la campanya de rebaixes després de Reis, unes dates en què també hi ha molta gent als principals eixos comercials de la ciutat.  

El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de Protecció Social a les Persones i del Districte 1, David Torrents; i el sisè tinent d’Alcaldia i regidor de Govern i Seguretat Ciutadana; Christian Carneado; han presentat aquest migdia a aquest dispositiu acompanyats d’agents de la policia local i d’agents dels Mossos. La presentació ha tingut lloc a la plaça de la Vila i han fet un recorregut per l’eix comercial del carrer de Mar. 

El regidor Carneado ha explicat que «des del Govern impulsem i ampliem el dispositiu Grèvol per assegurar que a Badalona es pugui gaudir de les activitats de Nadal amb total seguretat i que la gent que s’apropa als principals carrers comercials de la ciutat faci les seves compres amb la tranquil·litat que genera la presència dels cossos policials» 

Per la seva part, el regidor David Torrents ha destacat que “estem molt contents per veure que, després d’uns anys marcats per la pandèmia, els carrers comercials de la ciutat tornen a estar atapeïts; per això impulsem aquest dispositiu que optimitza els recursos policials, transmet i dona seguretat a veïns i comerciants i permet que les passejades pels eixos comercials siguin totalment agradables i tranquil·les”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles