13.2 C
Badalona
domingo, diciembre 3, 2023
spot_img

L’espectacle La Fada de la llum, amb l’encesa de l’arbre a la plaça de la Vila, obre avui dilluns la programació de Nadal a Badalona 

La plaça de la Vila de Badalona acollirà avui dilluns, 5 de desembre, a partir de les 18.30 hores, l’espectacle La Fada de la llum, una proposta lumínica i amb elements escènics, on la il·lusió dels nens i les nenes, i de totes les persones que assisteixin, faran possible l’encesa de les llums de l’arbre de Nadal. 

Amb l’encesa de l’arbre de Nadal a la plaça de la Vila es donarà per començada les activitats que l’Ajuntament de Badalona ha programat per a les festes de Nadal. Així, el mateix dilluns 5 de desembre a les 20 hores a la plaça del President Tarradellas, tindrà lloc el Concert de Gisela amb l’espectacle Concert Kids, un xou musical per a tota la família protagonitzat per la veu oficial de Disney a Espanya. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles