13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

Avui s’inicia la Fira de Nadal de Badalona a la plaça de Pompeu Fabra 

Avui divendres 25 de novembre s’inicia la tradicional Fira de Nadal de Badalona. Enguany, com a principal novetat, la fira canvia la seva tradicional ubicació i s’instal·larà a la plaça de Pompeu Fabra, en la zona adjacent a la plaça Alcalde Xifre i el carrer de la Creu. La fira estarà oberta cada dia fins al dissabte 24 de desembre i es podrà visitar entre les 10 i les 21 hores.  

A les parades instal·lades a Pompeu Fabra es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre, els arbres de Nadal, tions i ornamentació nadalenca. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents, visitaran la fira aquest diumenge 27 de novembre a les 18 hores.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles