13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Obertes les inscripcions per participar com a Voluntaris acb en la Copa del Rei de Bàsquet 2023 a Badalona 

Des d’avui ha quedat obert el termini per participar en el procés de selecció i optar així a ser voluntari/ària tant a la Fase Prèvia de Minicopa Endesa com a la pròxima Copa del Rei de Bàsquet Badalona 2023.  

Ja està activa la plataforma per recollir les inscripcions: https://bit.ly/3Uq6Sa5 

Pel que fa a la Fase Prèvia de Minicopa Endesa, el termini d’inscripcions finalitza el diumenge 27 de novembre, mentre que les persones interessades a acudir com a voluntaris a la Copa del Rei Badalona 2023, que tindrà lloc entre els dies 16 i 19 de febrer de 2023 al Palau Municipal d’Esports de Badalona, tenen de marge fins al pròxim 15 de desembre per emplenar la seva sol·licitud. 

El programa de Voluntaris acb va néixer a la Copa del Rei Gran Canària l’any 2015. Des de llavors, aquest projecte no ha deixat de créixer arribant a totes les parts de la geografia espanyola, gràcies a la il·lusió dels voluntaris i voluntàries que han participat amb dedicació desinteressada als esdeveniments acb que han requerit la seva participació. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles