David Torrents,proclamat cap de llista de Junts a Badalona

Junts per Badalona ha proclamat David Torrents cap de llista per tornar a encapçalar les eleccions municipals de 2023, previstes i programades pel diumenge 28 de maig.

0
516

David Torrents ha estat proclamat cap de llista en obtenir l’aval majoritari dels militants de l’agrupació local després que cap altre candidat hagi presentat candidatura per encapçalar i liderar la llista. En aquest cas, tal i com fixen els estatuts, el candidat queda proclamat automàticament si té el suport majoritari de la militància.

David Torrents, cap de llista per segona vegada consecutiva

Nascut a Badalona el 1976, Torrents està casat i és pare de dos fills. Estudis en Química i Mosso d’Esquadra de la 12ena. promoció amb excedència, destinat durant molts anys a la oficina de relacions amb la Comunitat a Badalona. Durant la legislatura 2007-2011 va ser coordinador de convivència a l’Ajuntament de Badalona com a responsable dels plans d’acollida, de convivència i del diàleg interreligiós.

Des de 2020, militant de Junts. El maig del 2019 va ser escollit regidor de Junts a l’Ajuntament de Badalona i des del novembre de 2021, n’és el tercer Tinent d’Alcalde i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial que comprèn Serveis Socials, Convivència i Mediació, Comerç i Consum, Protecció Civil i Solidaritat i Cooperació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí