25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per un robatori violent a Santa Coloma de Gramenet i recuperen el telèfon mòbil que havia sostret a una noia

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir un home, de 26 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb violència a la població de Santa Coloma de Gramenet.

Els fets van passar el 8 de juliol quan la víctima, una noia de Santa Coloma de Gramenet, va trucar al 112 per informar que li havien sostret el telèfon mòbil fent-li una estrebada mentre passejava el seu gos. La noia havia pogut veure l’autor i l’havia seguit fins perdre’l de vista.

La víctima, posteriorment, es va presentar a la comissaria de Santa Coloma de Gramenet per presentar la denúncia i va informar els agents que podia veure, a través de geolocalització, que el seu mòbil estava en un punt exacte de la ciutat de Badalona.

Els agents de Santa Coloma de Gramenet van informar immediatament els agents de paisà de la comissaria de Badalona, que es van presentar al lloc on marcava la ubicació del telèfon mòbil sostret.

Gràcies a la detallada descripció que la víctima va aportar, els Mossos d’Esquadra de Badalona van reconèixer el presumpte autor, a qui van identificar i li van trobar el telèfon mòbil de la víctima. Es va detenir l’home com a presumpte autor d’un robatori amb violència i es va tornar el telèfon mòbil a la seva propietària.

Darrerament, s’havien produït diversos fets similars a la població de Santa Coloma de Gramenet en els quals la descripció del presumpte autor era molt similar a la del detingut. La Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Gramenet investiga la participació del detingut en almenys sis robatoris amb violència d’idèntiques característiques a la mateixa localitat en els darrers dies.

El detingut va passar a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Santa Coloma de Gramenet el dia 9 de juliol. El Jutge va decretar una ordre de no apropament a la població de Santa Coloma de Gramenet.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles