24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona aprova l’oferta pública per a la incorporació de 21 nous agents de la Guàrdia Urbana 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat avui l’oferta d’ocupació de l’any 2022 en relació amb el cos de la Guàrdia Urbana per a la incorporació de 21 nous agents. 

Aquesta nova oferta d’ocupació s’afegirà a la convocatòria per a la provisió d’11 places d’agents de la Guàrdia Urbana que actualment es troba en procés de selecció. D’aquesta manera seran un total de 32 els aspirants a agents de la Guàrdia Urbana de Badalona que assistiran a l’Escola de Policia de Catalunya per superar el Curs de formació que els capacitarà per exercir les funcions bàsiques dels serveis policials. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, assenyala que: “la nova oferta d’ocupació per sumar 21 nous agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana demostra amb fets la voluntat i l’aposta d’aquest Govern municipal de fer de la nostra ciutat un lloc cada vegada més segur”. L’alcalde de Badalona afegeix que: “no ens conformem, continuem treballant per dotar de més recursos humans i de millor material, com per exemple hem fet aquesta setmana amb la incorporació de 8 nous vehicles, per tenir una Guàrdia Urbana a l’alçada de les necessitats d’una ciutat com Badalona”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles