25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

La consellera de Recerca i Universitats presenta les noves places del Grau en Infermeria que acollirà l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol  

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha visitat aquest dilluns Badalona, on ha participat en l’acte institucional de presentació de les noves places del Grau en Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que acollirà la Unitat Docent de la Facultat de Medicina a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, on ja s’imparteix el grau en Medicina. Concretament, a partir del curs vinent, Can Ruti acollirà 75 noves places, que formen part de les prop de 600 que la Generalitat ha incrementat per l’any que ve per donar resposta a les necessitats que hi ha al país, que s’han fet més evidents amb l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 durant els darrers dos anys. 

Abans de l’acte de presentació, la consellera Geis ha visitat la Casa de la Vila de Badalona, on ha saludat els representants dels diferents grups municipals convocats al Saló de Plens i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament. Després, s’ha reunit amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i amb el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i reconstrucció COVID, Àlex Montornès.  

Posteriorment, la consellera de Recerca i Universitats i l’alcalde de Badalona s’han traslladat a l’Hopital Germans Trias i Pujol per participar en l’acte de presentació de les noves places juntament amb el rector de la UAB, Javier Lafuente; la directora d’Infermeria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Isabel Andrés; i la directora del Departament d’Infermeria de la UAB, Dolors Bernabé. 

En la seva intervenció en l’acte, l’alcalde Guijarro ha remarcat la importància dels professionals de la infermeria en la nostra societat i s’ha mostrat molt orgullós de què “Badalona, sigui part de la solució de la mancança de places formatives en aquest àmbit que hi ha a Catalunya”. L’alcalde ha assegurat que “des del Govern municipal apostem per enfortir el vincle de la nostra ciutat amb el món universitari i el de la salut i per això volem acollir més institucions acadèmiques de prestigi que ajudin a crear sinèrgies amb els actuals pols de desenvolupament del municipi”. En aquest sentit, Guijarro ha mostrat “l’ambició de consolidar el HUB biomèdic de Can Ruti i refermar-lo com un referent en la investigació, en la sanitat, en la biomedicina, en la biologia i en la innovació en l’àmbit internacional”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles