15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

L’alcalde Rubén Guijarro demana a l’ACB que Badalona sigui la seu de la Copa del Rei de Bàsquet 2023 

El Govern municipal ha demanat formalment a l’ACB que Badalona sigui la seu de la Copa del Rei 2023. Concretament, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha enviat aquest dimarts 26 d’abril una carta al president de l’ACB, Antonio Martín, en què sol·licita que Badalona aculli la pròxima edició de la Copa del Rei de Bàsquet, que està previst que se celebri durant el mes de febrer de l’any vinent. 

A la carta l’alcalde indica que la petició formal d’acollir aquesta competició de primer nivell se centra en tres arguments de pes: il·lusió, tradició i capacitat. Rubén Guijarro explica que Badalona és una ciutat en la qual es respira bàsquet, on els nens i les nenes des de petits estan compromesos amb el bàsquet i amb els seus valors, els quals es transmeten de generació en generació. En el document enviat al president de l’ACB, l’alcalde assenyala que Badalona, reconeguda com a ciutat europea del bàsquet i “indiscutible bressol del basquetbol, és la millor seu possible per acollir la pròxima edició de la Copa del Rei” i es mostra convençut que: “Estarem a l’altura de les ciutats que ens han precedit i que deixarem el llistó molt alt per a les ciutats que ens seguiran. Tenim la certesa que la ciutat es bolcarà amb aquest esdeveniment històric, per la qual cosa els demano que considerin formalment la nostra candidatura”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles