10.8 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Badalona acull aquest diumenge 24 d’abril la 1a Cursa Solidària Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril 

Aquest diumenge 24 d’abril Badalona serà escenari de la 1a Cursa i caminada Solidària Mossos d’Esquadra per @laluchadeabril, un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a la investigació mèdica. Es tracta d’una cursa d’asfalt i caminada popular amb una distància de 5 quilòmetres que començarà a les 10:00 hores amb sortida i arribada a la Rambla de Badalona,  a l’altura del monument de Roca i Pi. Per resoldre qualsevol dubte sobre la cursa i fer aportacions voluntàries podeu consultar la pàgina web de l’esdeveniment.  

La cursa té un caràcter íntegrament solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (INc-UAB). Concretament, els diners recaptats es dedicaran a la investigació de la malaltia que pateix l’Abril, una nena badalonina afectada per una dolència de base genètica catalogada com ultra estranya i que actualment només es té constància que afecti quaranta-cinc infants a tot el món. Trobareu tota la informació sobre la lluita de l’Abril a  www.laluchadeabril.org.  

La cursa s’ha presentat aquest dijous en una roda de premsa celebrada a l’edifici del Viver en la que han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; l’Intendent Cap de l’Àrea Bàsica Policial de Badalona del Mossos d’Esquadra, Alfons Sarrias; el president de Bubo Sports Events, Miquel Artero; el secretari general del Sindicat Autònom de Policia, Pere Garcia; i del pare de l’Abril, Jesús Merino. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat durant la presentació que “poder col·laborar en aquesta mena d’esdeveniments és un privilegi que dona sentit a la dedicació d’un polític” i ha assegurat que “la cursa d’aquest diumenge i la lluita de l’Abril representen els valors de la nostra ciutat i impulsen la Badalona en positiu amb què s’identifiquen els veïns i veïnes”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles