8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

La 48a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que es farà del 21 al 30 d’octubre, recupera les projeccions únicament presencials

La 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre de 2022, fa un pas endavant i recupera les projeccions únicament presencials per als curtmetratges de la Secció Oficial.

Després que les dues edicions anteriors hagin tingut un format híbrid a causa de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, el festival FILMETS ha decidit que aquest 2022 totes les pel·lícules que es presentin en competició oficial es vegin únicament a les sales habilitades amb aquesta finalitat.

El conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha explicat que «des de l’organització de FILMETS es fa una aposta clara i decidida per la presencialitat ja que creiem que allà on el cinema es viu millor i en la seva màxima expressió és en pantalla gran».

FILMETS mantindrà únicament el caràcter híbrid (és a dir, el format presencial i també a través de la pàgina web del certamen) per a les activitats de l’OFF FILMETS. En aquest sentit, Josep Viñeta Balsells ha afirmat que «el format híbrid ens anirà molt bé per a les sessions adreçades a professionals ja que ens permetrà tenir ponents d’arreu del món participant a FILMETS, la qual cosa enriquirà les sessions de debat».

Obert el període d’inscripció

D’altra banda, ja s’ha obert el període d’inscripció de curtmetratges per a la Secció Oficial de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre de 2022. Es poden presentar al festival tots aquells curtmetratges de fins a 30 minuts de durada, de qualsevol d’aquests tres gèneres: ficció, animació i documental.

El termini per fer la inscripció finalitzarà el 31 de maig de 2022.

Podeu consultar les bases de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival a la següent adreça:

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles