13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

El Museu de Badalona digitalitza més de 40 anys del setmanari Revista de Badalona 

A partir d’aquest dimecres 2 de febrer es podran consultar al web del Museu les publicacions Revista de Badalona i Reforma de Badalona, que és el nom que va rebre la Revista, puntualment, durant uns mesos de l’època de la Transició. 

La digitalització del setmanari Revista de Badalona, des de l’any 1941 fins al 1989, ha estat un projecte de llarg recorregut que el Museu culmina ara i que acompleix dos objectius importants. D’una banda, afavorir la conservació de la publicació original i, de l’altra, posar a l’abast dels investigadors, estudiosos i del públic en general la informació recollida en aquesta font històrica de primer ordre sobre aspectes tan diversos com la política, la societat, la cultura, els espectacles, l’activitat comercial o els esports.  

Amb aquesta actuació, el Museu de Badalona facilita l’accés a cròniques imprescindibles de la Badalona de bona part de segona meitat del segle XX. Per consultar els números de la Revista de Badalona entre els anys 1990 i el 2012, quan la Revista va deixar de publicar-se, cal fer-lo presencialment. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles