22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona Capaç i Badalona Comunicació signen un acord de col·laboració que té com a objectiu difondre les campanyes de sensibilització d’aquesta entitat social

Badalona Comunicació i la Fundació Badalona Capaç han signat aquest matí un conveni de col·laboració segons el qual Ràdio Ciutat de Badalona i Televisió de Badalona difondran les campanyes relacionades amb les persones amb discacitat intel·lectual que porti a terme aquesta entitat social dedicada a vetllar per la inclusió i la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El conveni l’han signat la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, i el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells.

En aquest sentit, la primera campanya que difondran els mitjans de comunicació públics de Badalona serà «#PensoiDecideixo», que la Fundació Badalona Capaç portarà a terme fins al 12 de desembre. Aquesta campanya consisteix en un total de 23 imatges sobre els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual que es distribuiran per tot Badalona.

Satisfacció per les dues parts

La presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, ha explicat després de signar el conveni que «aquest conveni és molt important per a nosaltres perquè servirà per donar a conèixer les campanyes que portem a terme a Badalona Capaç, una fundació que atén a 600 persones amb discapacitat intel·lectual i que vol visualitzar la realitat quotidiana d’aquestes persones».

Per la seva part, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha dit que «des dels mitjans de comunicació públics ja hi som explicant en el dia a dia les activitats que fa Badalona Capaç. Ara, a més, donarem suport difonent les activitats concretes que desenvolupin».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles