21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Avui comencen les obres de conservació de diversos ponts de la C-31 al seu pas per Badalona

Avui dimecres s’han iniciat els treballs de manteniment i arranjament de l’estructura de la carretera C-31 Nord, en el seu pas per Badalona. En concret s’intervindrà en els ponts situats al carrer de la Riera de Canyadó, a la rambla de Sant Joan, a les avingudes d’en Martí Pujol i del President Lluís Companys.  

Les actuacions constaran en la reparació de les superfícies escrostonades en els paraments de formigó, el segellat de les fissures en els estreps (la part del pont destinada a suportar el pes de l’armadura), la neteja d’humitats en les piles i estreps, la neteja de vegetació als paraments, la col·locació de gàrgoles o el pintat anticarbonatació 

Les obres es faran de forma esglaonada i es preveu que s’acabin a finals de desembre. Els treballs els realitza la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat del Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori, ja que la C-31 és una carretera gestionada per la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles