13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Els propietaris del tram del carrer de les Cosidores degradat per l’abocament de residus donen compliment a l’expedient disciplinari obert per l’Ajuntament i retiren les escombraries que hi havia a la zona

Durant els darrers dies, els propietaris del passatge que es troba en la continuació del carrer de les Cosidores, en el tram situat entre el carrer de la Indústria i el carrer d’Eduard Maristany, i que estava degradat per l’abocament de residus han retirat les escombraries que hi havia a la zona. Aquesta actuació s’ha efectuat per donar compliment a l’expedient disciplinari signat pel 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gràcia. 

Un cop enllestit aquest pas, els propietaris, a instància de l’Ajuntament, han començat els tràmits per obtenir els permisos per fer la poda de l’arbrat de la zona i el tractament necessari a les zones verdes i procedir, posteriorment al tancament del passatge i la instal·lació d’una porta retràctil i una porta d’accés per a vianants. 

Amb aquesta actuació es complementa la que anteriorment s’havia realitzat en el tram comprès entre el carrer del Progrés i el carrer de la Indústria i s’atén les reiterades peticions del veïnat de posar fi a la degradació d’aquest indret a causa de les actuacions incíviques de llançament de runes i d’escombraries en un espai que, tot i ser privat, era d’accés lliure.   

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles