21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament i el CF Badalona renoven el seu contracte de patrocini per a dos anys més millorant les condicions de l’acord i l’import econòmic anual, que ascendeix a 302.487 euros

L’Estadi Municipal de Futbol ha acollit aquest dilluns 27 de setembre l’acte de signatura del nou contracte de patrocini de l’Ajuntament de Badalona al Club de Futbol Badalona. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president del Club de Futbol Badalona, Miguel Ángel Sánchez, han signat aquest nou contracte de patrocini que té una vigència de dos anys i que preveu la seva possible pròrroga durant una tercera temporada. L’acte també ha comptat amb la presència del primer tinent d’Alcaldia, Juan Fernández. 

Aquest nou contracte de patrocini millora substancialment les condicions de l’acord de 2017 i també l’import econòmic anual, que ara ascendeix a un màxim de 302.487 euros. Amb la signatura d’aquest nou contracte, el CF Badalona seguirà lluint la marca “Badalona és futur” en la samarreta del primer equip i en altres suports de difusió del club com el web, les xarxes socials, les tanques publicitàries, el marcador electrònic de l’Estadi, les entrades impreses dels partits, els carnets de temporada, etc.  

L’objectiu és seguir fent difusió de l’esport del futbol i dels valors associats a la seva pràctica i publicitar la marca “Badalona és futur”, potenciant la imatge d’aquesta ciutat com un municipi que dona suport a l’esport i a la seva promoció. A la vegada, es vol donar suport al CF Badalona i ajudar-lo a construir un equip competitiu que pugui pujar de categoria i convertir-se en un gran referent per a la resta de clubs de tota la ciutat. 

L’import màxim anual que preveu aquest nou contracte és de 302.487 euros (IVA inclòs), amb 181.487 euros fixos i 121.000 euros que corresponen a una prima variable en funció de l’impacte econòmic del patrocini esportiu. Aquesta xifra representa un increment notable en relació amb l’anterior contracte de patrocini, dotat aleshores amb un pressupost anyal de 99.220 euros (IVA inclòs). A més, el CF Badalona, a través de la seva fundació, seguirà rebent 100.000 euros anuals per a promocionar el futbol base. 

Durant l’acte s’ha mostrat la samarreta que el CF Badalona farà servir durant aquesta temporada 2021-2022, la qual incorpora la marca “Badalona és futur” en la seva part davantera. Cal recordar que “Badalona és futur” és la mateixa marca que l’Ajuntament de Badalona també promociona des del mes de desembre de l’any 2017, mitjançant un altre contracte de patrocini, a través de l’altra gran entitat esportiva de la ciutat, en aquest cas de bàsquet, el Club Joventut Badalona. 

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que “la renovació del compromís de l’Ajuntament amb el CF Badalona suposa un salt qualitatiu per al club i ens permet continuar promocionant la nostra ciutat associant-la als valors positius de l’esport”. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat “que enguany també augmentarem considerablement les subvencions als equips de futbol base de la ciutat, ja que des del Govern apostem per seguir fent de la ciutat una referència en el món de l’esport”. 

Per la seva part, el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez ha agraït l’esforç de l’Ajuntament per continuar donant suport al club i ha assegurat que “tota l’estructura de l’entitat treballarà per obtenir èxits i promocionar així la marca de la ciutat”.   

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles