13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

Comença el curs 2021-2022 al Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones de Badalona (CRAD)

El Centre de Recursos i Assessorament de les Dones (CRAD) de Badalona, ubicat al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n, del barri de la Salut (nau 2 de l’antic escorxador), inicia aquest dilluns, 13 de setembre, els seus tallers i cursos 2021-2022. 

Les activitats, que van adreçades a les dones de la ciutat, comprenen diversos tallers i cursos, que seran impartits en horari de matí, seguint totes les normatives higièniques i sanitàries que s’estableixen des de Protecció Civil, respectant així mateix l’aforament màxim establert. 

En aquest proper curs que s’inicia es vol donar continuïtat als tallers i activitats que van començar l’any passat ja que, a causa de la pandèmia de la COVID-19, només es van poder dur a terme durant dos mesos. 

Els tallers i cursos programats per a aquest 2021-2022 continuen en la mateixa línia de treball del curs passat oferint diverses activitats com ara: català bàsic; català avançat; anglès bàsic; jocs de memòria; manualitats, pintura i procediments pictòrics; biodansa; tai-txi o ioga. 

La regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania I Polítiques d’Igualtat, Feminismes I LGTBI, Florència Badia, ha animat les dones de Badalona a participar dels tallers i cursos que ofereix el CRAD destacant el “compromís que hi ha hagut sempre des del CRAD per a fomentar la participació i visibilització de les dones de la ciutat de Badalona, amb activitats que potencien i empoderen en l’àmbit del desenvolupament personal, les habilitats instrumentals i artístiques i les llengües”. 

El CRAD disposa també com a servei un centre de documentació sobre la dona i realitza activitats dirigides a aquest col·lectiu. 

Per a més informació sobre les activitats que s’ofereixen des del CRAD es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores al telèfon del centre 93 387 54 88 o adreçar-se personalment al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n (darrera del centre comercial Màgic Badalona).  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles