13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Badalona En Comú Podem demana al govern que condicioni i reobri el Centre Cívic i l’oficina de districte a La Colina

El Centre cívic La Colina roman tancat des de l’inici de la pandèmia i no ha tornat a obrir, trobant-se a dia d’avui en unes condiciones deplorables.

Les entitats instal·lades al mateix centre mostren el descontent amb l’actual govern, ja que després de demanar en reiterades ocasiones la seva reobertura, tan sols han obtingut una negativa sense cap justificació per part del govern del Partit Popular d’Albiol.

El centre cívic a més de donar allotjament a una desena d’entitats, funcionava com a oficina de districte, donant servei d’aquesta manera a tota la població d’aquest barri i veient-se ara obligats a desplaçar-se en el Centre Cívic de Can Cabanyes per a la realització de tràmits habituals. Desplaçaments que suposen un esforç addicional per a la població major resident en la zona.

A més, cal destacar l’estat deplorable en el qual es troben les instal·lacions del centre, la qual cosa disposa de diverses zones exteriors que no han estat netejades durant tot l’any que porta tancat. Els coloms han niat en aquestes instal·lacions causant una situació insalubre a la part descoberta de l’edifici.

Les entitats, a més, insisteixen en una reivindicació històrica a la zona com és la ampliació del recorregut de la línia d’autobús B15 que a dia d’avui no passa, cosa que afecta a una gran part del veïns que tenen problemes per arribar a ell.

El grup municipal es va a reunir amb l’Associació de veïns instal·lada al centre. La Portaveu del Grup Municipal, Rosa Trenado ha destacat la necessitat urgent d’obrir el Centre Cívic i l’oficina de districte per a poder donar servei a la ciutadania que fins ara està obligada a desplaçar-se per a la realització de qualsevol tràmit ordinari. A més la regidora destaca que ja han posat en coneixement de la taula de la mobilitat la necessitat d’ampliació urgent del recorregut d’aquesta línia de transport públic.

Segons Trenado, l’estat de deteriorament del centre impedeix una reobertura immediata i és primordial i necessària la realització d’una neteja i desinfecció que permeti accedir a les instal·lacions amb total normalitat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles