8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona Serveis Assistencials (BSA) celebra un Sant Jordi especial “Sense Paraules”

“Sense paraules ho diem tot” és el lema d’un vídeo homenatge al compromís i professionalitat dels treballadors i treballadores de l’organització municipal de serveis integrals de salut i socials. Aquesta iniciativa és també un agraïment a la ciutadania i resta d’agents de salut per la seva responsabilitat. El vídeo disponible al Canal Youtube de BSA (BSABadalona) és fruit de la col·laboració de molts professionals i usuaris de totes les línies d’atenció: primària, especialitzada, sociosanitària i salut mental i addiccions.

Altres iniciatives

Els pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA reben una rosa durant la diada com a mostra d’ànim.

També l’alumnat de 1er B d’ESO de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona ha fet arribar punts de llibre i altres manualitats pels pacients, així com una carta d’agraïment a la tasca dels professionals de BSA amb un contundent “gràcies per no defallir, sou els nostres cavallers i cavalleres… el dia de Sant Jordi i sempre!”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles