21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El festival Dansa Metropolitana arriba a Badalona

Badalona participa en la quarta edició de la Dansa Metropolitana, un festival que atorga el protagonisme al ball i que se celebra des d’avui divendres, 5 de març, al diumenge dia 21, a deu ciutats metropolitanes. Aquest any a més de Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, el Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans, s’hi afegeix Terrassa.

En aquesta nova edició de la Dansa Metropolitana, nascuda per apropar la dansa a tots els públics, es podran veure a diferents escenaris i indrets metropolitans 241 activitats, entres les quals hi ha 90 espectacles diferents de diversos estils de dansa.

A Badalona hi ha programades diverses activitats:

•          Dijous, 11 de març, a les 18.30 i a les 20 hores, a l’Espai Betúlia. Àngel Duran amb Unravel un espectacle que qüestiona la dicotomia entre modernització i deshumanització, entre l’automatisme de les accions i el comportament humà. En aquesta peça s’exposa la fragilitat humana desteixint la memòria col·lectiva d’una generació com el fil perfectament trenat format per mil fibres de cotó. Espectacle gratuït amb reserva prèvia a:

https://bit.ly/3bcRxoU

•          Dissabte, 13 de març, a les 20 hores, al Teatre Blas Infante, El Yiyo & Su Troupe. Arriba al Blas Infante el badaloní Miguel Fernández Rivas, “El Yiyo”, una de les noves estrelles del flamenc. El jove bailaor oferirà una personal visió del gènere amb passió, sensibilitat i carisma. Una expressió de fantasia i coratge sense etiquetes que transcendeix gèneres i que s’integra de ple a un flamenc contemporitzat. Preu entrada: 18 euros a: https://bit.ly/3qgn5yL

•          Diumenge 14 de març, a les 18 hores, al Teatre Margarida Xirgu es podrà veure l’espectacle Geometriade la companyia Roseland Musical. Llums, danses i colors ompliran el Teatre Margarida Xirgu per endinsar als espectadors i espectadores en un viatge sensorial on músiques i projeccions els transportaran a un univers sorprenent barrejant dansa i tecnologia. Preu entrada 6 euros a: https://bit.ly/3ebs1SW

•          Dilluns 15 de març, a les 18 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3, Transmissions, una conferència il·lustrada sobre danses urbanes, a càrrec de Guille Vidal-Ribas i Javi Casado que recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana, i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a pioners i referents nacionals i internacionals en aquest àmbit. Acte gratuït amb reserva prèvia a: https://bit.ly/3bX3kHm

•          Dijous 18 de març, a les 18 hores, a l’exterior del Centre Cultural l’Escorxador es podrà veure Eufòria, un espectacle que combina la dansa aèria i la música electrònica, de la companyia Sacude, que col·loca als seus intrèpids acròbates en una plataforma rectangular suspesa en l’aire. Aquesta espectacular proposta estarà girant per tot el circuit de municipis durant els dies de festival. Espectacle gratuït amb reserva prèvia a: https://bit.ly/3sP1e2Q

A causa de les circumstàncies especials derivades de l’emergència sanitària de la covid-19, en aquesta edició del festival és imprescindible reservar les entrades, siguin de pagament o gratuïtes, per tal de poder participar de manera presencial en les activitats de Dansa Metropolitana.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles