8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

Prop de 400 alumnes de 9 escoles de Badalona col·laboren per elaborar un manifest i creen murals per celebrar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Els 395 alumnes dels cursos de 4t i 5è de nou escoles de Badalona treballen en la confecció d’un Manifest i diversos murals amb motiu del Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP) que es celebra el 30 de gener, aniversari de la mort de Mahatma Ghandi. Les idees i les propostes gràfiques fetes pels nois i noies es podran veure en una exposició que tindrà lloc entre el 18 i el 28 de febrer al Centre Comercial Màgic Badalona (CCMB).

Els alumnes de les escoles Antoni Botey; Betúlia; Joan Llongueras; Josep Boada; Lola Anglada; Miguel Hernández; Minguella; N. J. Praga i Rafael Casanova, preparen els seus treballs a partir de l’eix vertebrador de la pau, on hi cabuda per a l’educació per a la convivència; la igualtat; l’amistat; la responsabilitat; la solidaritat; la cooperació o l’acceptació de les diversitats.

El procés de creació dels murals compta aquest any amb el suport de l’artista plàstica i formadora de docents, Glòria Vives Xiol. El professorat i l’alumnat participen d’una experiència de creació pictòrica i de les dinàmiques del treball cooperatiu.

Els alumnes de les escoles de Badalona celebren el Dia Escolar de la No Violència i la Pau, coincidint amb la data en què es recorda l’aniversari de la mort del pensador i líder de la independència de l’Índia Mohandas Karamchand Gandhi, el 30 de gener de 1948, ara fa 73 anys.

El DENIP està organitzat per les nou escoles que hi participen, pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i aquest any amb la col·laboració del Centre Comercial Màgic Badalona.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles