14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Els comerciants de Badalona volen fer dels divendres un altre dissabte

Fem dels divendres un altre dissabte! Aquesta és la campanya que des d’avui posa en marxa la Federació d’Associacions de Comerç per convidar als establiments comercials a obrir les portes també al migdia. Es pretén així fer front a les restriccions implantades els caps de setmana per la Generalitat que, per combatre l’expansió de la COVID-19, prohibeix l’obertura durant els dissabtes dels establiments comercials considerats no essencials.

La Federació de Comerç ha detectat una afluència més gran de públic als eixos comercials locals durant els divendres atès que bona part de les botigues han de tancar dissabte. Els comerciants consideren que aquesta tendència, o canvi de comportament dels clients, és una conseqüència del confinament municipal i també que el consumidor aposta pel comerç local i de proximitat.

La Federació d’Associacions de Comerç de Badalona vol impulsar que els establiments obrin també en horari de migdia durant els divendres “sense descuidar la seguretat de clients i els equips de treball, i controlant en la mesura del possible l’aglomeració de visitants” i amb l’objectiu, afegeix, “de promocionar l’oferta comercial, el servei de qualitat i l’atenció personalitzada”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles