15.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona recull les reclamacions dels veïns de la ciutat afectats pels talls en el subministrament elèctric per entregar-les a Endesa

L’Ajuntament de Badalona ha recollit les reclamacions dels veïns de diferents barris de la ciutat que es van veure afectats pels talls en el subministrament elèctric a principis d’aquest mes. Entre els dies 12 i 19 de gener les persones afectades han pogut presentar les seves reclamacions entregant el formulari corresponent a les Oficines Municipals de Districte o en les seus de les diferents entitats veïnals de cada barri. L’Ajuntament va posar a disposició de la ciutadania dos models de formulari, un dirigit als domicilis particulars i un altre per als negocis. En aquests formularis s’havia d’indicar les dades del contracte de subministrament, els motius de la reclamació (dia i durada de l’afectació) i la sol·licitud de la indemnització. En el cas dels particulars la reclamació és de 150 euros, mentre que els negocis han hagut de valorar quines pèrdues van patir a causa de la incidència.

Per tal d’agrupar totes les reclamacions, l’alcalde de Badalona ha visitat aquest matí l’Associació de Veïns de La Pau per recollir les més de 170 reclamacions fetes pel veïnat del barri. Xavier Garcia Albiol ha explicat als membres de l’associació que aquestes reclamacions s’ajuntaran amb les registrades en altres barris i a les que s’han recollit a les Oficines Municipals de Districte per tal de tramitar-les i entregar-les a Endesa, que s’ha compromès a donar resposta a aquestes demandes. L’alcalde ha explicat que aquest dimecres va mantenir una reunió telemàtica amb representants de la companyia elèctrica on van acordar la creació d’equips formats per tècnic municipals i de l’empresa que s’encarregaran d’analitzar de forma separada les diferents afectacions amb l’objectiu de donar respostes concretes a les necessitats de cada barri i assegurar que no es tornin a produir situacions com aquesta.

L’alcalde ha valorat “molt positivament la tasca i coordinació entre l’Ajuntament i l’Associació de Veïns de la Pau per donar resposta a aquesta reclamació legítima dels ciutadans” i ha destacat que “aquesta coordinació ha sigut una experiència molt positiva que s’ha de mantenir en un futur per casos similars”.  Garcia Albiol ha explicat que en la reunió d’aquest dimecres amb Endesa va reclamar a l’empresa “les inversions necessàries per poder adequar la xarxa elèctrica a les necessitats de Badalona” i es va acordar amb la companyia col·laborar “per regularitzar els contractes de les persones que tinguin la llum punxada en un pis en propietat o amb contracte de lloguer i per acabar amb les punxades de llum per dur a terme actes delictius, especialment el cultiu de marihuana”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles