21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Els voluntaris de l’Hospital Esperit Sant escriuen cartes d’ànim per als pacients ingressats durant els dies de Nadal

La situació actual de la pandèmia no permet que els voluntaris puguin estar presents als hospitals, però l’equip de voluntaris de l’Hospital Esperit Sant vol estar al costat dels pacients que durant aquestes festes hauran de passar per l’Hospital.

D’aquesta manera han posat en marxa una iniciativa solidària que consisteix en enviar, amb tota la seva creativitat i il·lusió, felicitacions de Nadal amb missatges de suport i d’ànims perquè els pacients se sentin acompanyats en aquestes dates tant assenyalades.

El Programa de voluntariat busca millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies durant el seu ingrés a la FHES. Aquest servei es duu a terme gràcies a la col·laboració de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i té com a objectiu fer més agradable l’estada del malalt oncològic i dels seus familiars al centre amb la seva companyia i escolta.

L’equip de voluntaris està format per un grup de persones carregades d’il·lusió i compromís, que han estat formades per a la tasca que desenvolupen a l’Hospital de manera lliure i gratuïta. La seva labor d’acompanyament és complementària a la dels professionals.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles