14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’Hospital Municipal de Badalona, millor hospital en la categoria diagnòstica d’aparell múscul esquelètic dels premis BSH

L’Hospital Municipal de Badalona de Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha estat reconegut com a millor hospital comarcal en la categoria diagnòstica d’aparell múscul esquelètic de la II edició dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), organitzat per la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO. Aquests premis tenen per objectiu posar en valor l’eficiència sanitària i qualitat assistencial de centres hospitalaris d’aguts, públics i privats, a nivell nacional, fruit d’un anàlisi contrastable, amb més de 250 indicadors i sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA). El lliurament dels premis s’ha celebrat aquest dilluns, 14 de desembre, en una jornada online dirigida pel periodista Antoni Bassas, amb la participació de consellers de sanitat de diverses comunitats autònomes i els màxims representants de les entitats organitzadores.

Per a BSA, el premi és un reconeixement a l’excel·lència hospitalària, gràcies als esforços de molts professionals i a la dedicació constant per donar una assistència d’alta qualitat. «Aquest premi és tot un reconeixement a la trajectòria d’excel·lència del Servei de Traumatologia de l’hospital» afegeix la gerent de BSA, Pilar Otermin.

En aquesta segona edició, la participació d’hospitals públics i privats participants s’ha incrementat un 25%, superant el centenar de centres. Són 10 les categories i sis els grups d’hospitals analitzats. Respecte l’any anterior, s‘ha afegit una nova categoria basada en les despeses hospitalàries dels centres sanitaris i també s’ha incorporat l’Informe COVID on es descriu l’impacte de la primera onada en els hospitals analitzats. Recordem que l’any passat l’Hospital Municipal de Badalona de BSA ja va ser reconegut en aquest certamen com a millor hospital en la categoria diagnòstica d’aparell circulatori i també va quedar finalista en la categoria diagnòstica de malalties infeccioses. Reconeixements que s’hi sumen a la trajectòria d’un centre que ja mira el 2022, any de celebració dels 90 anys d’atenció continuada, propera i de qualitat a la seva població.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles