21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona commemora avui el Dia Mundial de la Sida premiant al guanyador del 5è Concurs de Cartells prevenció del VIH/sida

Avui 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida i Badalona vol celebrar-ho lliurant el premi al guanyador de la 5a edició del Concurs de Cartells Prevenció del VIH/Sida.

El Servei de Salut, juntament amb el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona i l’entitat Asaupam (Associació d’intervenció comunitària en drogues), van difondre a principis de novembre les bases per participar en aquesta nota edició d’aquest concurs, que fins el dia 27 van poder participar-hi els i les joves de la ciutat que, tot i ser promoguda en temps de pandèmia, ha tingut una bona participació.

El guanyador del concurs ha estat el jove badaloní José Antonio Moreno que sota l’eslògan “Utilitza’l per salvar la teva vida” inculca en el seu cartell l’ús dels preservatius en les relacions sexuals. Aquesta obra servirà per promocionar totes les accions informatives i divulgatives de prevenció de la sida que es portin a terme durant l’any 2021.

Des de l’any 1987 cada 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Sida per donar suport a les persones que estan afectades pel virus i per no oblidar que s’ha de continuar estant actius en la resposta enfront el VIH.

Aquest any 2020 la pandèmia del COVID-19 centra els esforços sanitaris i ha fet evident que la salut s’interrelaciona estretament amb altres qüestions fonamentals com les desigualtats, els drets humans, la igualtat de gènere, la protecció social i l’economia. Com el COVID-19, el VIH també és un virus pandèmic del qual cal impulsar el monitoratge, la prevenció, la detecció precoç i el tractament i eliminar l’estigma i la discriminació associats, posant a les persones en el centre de les actuacions.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles