8.2 C
Badalona
martes, diciembre 7, 2021
spot_img

Sant Adrià se suma a la campanya “Diposita aquí el teu masclisme”

L’Institut Català de les Dones (ICD), amb la col.laboració dels consistoris, ha posat en marxa la campanya de sensibilització “Diposita aquí el teu masclisme”, una iniciativa que pretén reconèixer i desmuntar el masclisme per llençar-lo directament a la paperera.

Des d’aquesta setmana ja es poden veure a les papereres de Sant Adrià les enganxines amb aquest lema. L’ acció vol visibilitzar el masclisme, encara molt arrelat a la nostra societat, per poder aconseguir la igualtat efectiva i desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones.

La campanya «Diposita aquí el teu masclisme» s’estrena dies abans del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones, i és el tret de sortida d’una programació d’activitats que s’anunciaran properament.

Altres Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3,391FansMe gusta
1,591SeguidoresSeguir
11suscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles