Badalona serà una de les ciutats que participaran en la Mobile Week Catalunya 2021, una iniciativa de Mobile World Capital i Generalitat de Catalunya que persegueix l’empoderament digital de la ciutadania i que planteja espais de reflexió, debat i activitats en diversos municipis al voltant de les tecnologies digitals i com poden esdevenir eines davant les necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de la societat.

Per participar en aquest programa, l’Ajuntament de Badalona i l’associació Restarting Badalona van presentar una proposta que ha estat valorada seleccionada per un equip integrat per membres destacats de MWCapital i responsables del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. Aquesta proposta inclou activitats que es desenvoluparan durant tres dies entres els mesos de maig i juny i que compten amb la participació d’entitats punteres en l’àmbit de la tecnologia i la salut de Badalona com Badalona Serveis Assistencials i l’Hospital Germans Trias i Pujol.

L’edició d’enguany, en la que participaran un total de 18 municipis catalans, girarà al voltant de tres temàtiques: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat molt satisfet per la participació de la ciutat en aquest esdeveniment, un fet que considera que és “imprescindible per situar Badalona al capdavant dels municipis que aposten per la innovació i la tecnologia i que ajuda a projectar internacionalment el nostre territori des d’una òptica positiva i de futur”.

Per la seva part, Ferran Falcó, de Restarting Badalona, ha volgut agrair el suport rebut de l’Ajuntament en l’impuls de la proposta i la implicació de totes les entitats i organismes que faran possible el que espera que “situï Badalona com a ciutat compromesa amb la tecnologia i la innovació com a palanques d’una millor qualitat de vida”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí