15.4 C
Badalona
martes, abril 16, 2024
spot_img

La plaça Azorín de Badalona es converteix en una àrea de domini per al vianant

Aquest divendres a la tarda ha quedat oberta a la ciutadania la plaça Azorín de Badalona, situada al barri de Sant Antoni de Llefià, un cop han finalitzat les obres de reurbanització d’aquest indret. L’actuació realitzada ha permès convertir aquest espai en una àrea de domini per al vianant totalment cohesionada amb el seu entorn gràcies a la unificació de la plaça, que evita la segregació que existia fins ara.  

La remodelació de la plaça Azorín, que s’emmarcava en el Programa d’Actuacions de Cohesió Territorial (PACTE) 2016-2019 de l’AMB i ha comptat amb un pressupost de 615.000 € (IVA inclòs), inclou la renovació de paviments, enllumenat públic, clavegueram, mobiliari urbà i l’enjardinament dins de l’àmbit d’actuació.

Durant l’acte d’obertura celebrat aquesta tarda, l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha destacat que “aquesta era una actuació molt esperada pel veïnat del barri de Sant Antoni de Llefià i per això és una gran satisfacció poder compartir amb ells l’obertura d’aquest espai”. Garcia Albiol ha assegurat que l’objectiu del govern municipal és “seguir treballant per dignificar tots els barris de la ciutat i garantir que tots els veïns de Badalona viuen en un entorn amable i segur”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles