15.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

El Museu de Badalona se situa entre els grans museus de Catalunya

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publicava el passat dijous 8 d’octubre “Museus 2030. Pla de museus de Catalunya”. Aquest pla inclou un estudi dels museus que actualment hi ha al territori català i els classifica en diferents grups: museus grans, mitjans-grans, mitjans-petits, petits i al límit de la sostenibilitat. El Museu de Badalona se situa en el grup dels museus grans.

El Museu de Badalona és un dels pocs de categoria de “museu gran” que no està situat a la ciutat de Barcelona (els altres són el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa i el Museu Dalí de Figueres). Pel que fa als museus d’aquest grup localitzats a Barcelona, són: el Museu de la Música, el Museu Frederic Marès, la Fundació Antoni Tàpies, el Museu del Disseny, la Fundació Joan Miró, el Museu Picasso, el Museu de Ciències Naturals, el Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, el Museu Marítim, El Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Art Contemporani i el Museu d’Història de Catalunya.

Els criteris que s’han utilitzat per fer la classificació inclouen conceptes com el pressupost, els equips humans, el nombre anual de visitants, la superfície coberta funcional i la mitjana d’objectes conservats.

Per a més informació:

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles