Des d’ahir i fins al 9 d’octubre, la Diputació de Barcelona farà la distribució d’una nova partida de material sanitari i elements de protecció de la COVID-19 a un total de 276 municipis de la província.
Aquest material forma part de la sisena tramesa que la Diputació fa arribar als municipis barcelonins, atenent les peticions dels propis ajuntaments. A aquesta tramesa cal afegir-hi tres repartiments anteriors de material sanitari adquirit directament pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
Aprofitant la logística del repartiment, del 5 al 9 d’octubre, la Diputació de Barcelona distribuirà també, en 29 rutes, les 294.000 mascaretes subministrades per la Delegació del Govern, el passat 22 de setembre, per als municipis de menys de 20.000 habitants (198 en total).
Els municipis majors de 20.000 habitants i els de major volum de material, -78 localitats-, passen a recollir-lo directament als magatzems de la Diputació, a Montcada i Reixac, al llarg d’aquesta setmana.
El material que es distribueix i les quantitats són les següents:
•       Mascaretes FFP2 d’un sol ús: 13.140 unitats
•       Mampares protectores per a taulells: 2.670 unitats
•       Polvoritzadors: 800 unitats
•       Motxilles de desinfecció: 823 unitats
•       Trasbarrière (màstil amb cintes): 3.447 unitats
•       Dispensador de peu (guants i solució hidroalcohòlica): 4.269 unitats
•       Papereres amb pedal per a residus: 2.857 unitats
•       Dispensador de sabó per a banys i vestidors: 2.428 unitats
•       Dispensador de paper eixugamans: 847 unitats

Suport als ajuntaments
Cal recordar que, des de l’inici del confinament, el suport de la Diputació de Barcelona als ajuntaments ha estat clau per ajudar a mitigar els efectes de la pandèmia. Al llarg d’aquests mesos, la Diputació ja ha repartit als governs locals de la província més d’1,4 milions de mascaretes quirúrgiques i 377.000 mascaretes FFP2.
A més, els ajuntaments també han rebut, entre d’altres, 1,3 milions guants d’un sol ús, 200.000 bates d’un sol ús, 268.000 parells de peücs i 85.000 litres de solució hidroalcohòlica; a més de 48.000 ulleres de protecció, 44.000 pantalles facials, i 27.000 cartells informatius amb recomanacions per rentar-se les mans, de delimitació d’espais de seguretat, d’existència d’equips mesuradors de temperatura i d’us d’Equipaments de Protecció Individual.
D’altra banda, la Diputació de Barcelona va lliurar al Departament de Salut de la Generalitat 400 concentradors d’oxigen, procedents de dues donacions de l’ONG americana Direct Relief.
 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí